...

Koeling

Babykoeling

Ima heeft een koelsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor baby’s. Een kussen dat permanent gevuld is met koud water wordt onder je kindje in het wiegje of mandje gelegd. Het water wordt door een pomp op de juiste temperatuur gehouden.

De huur van de koeling is €350,00 (dit is inclusief (de-)installatie van de koeling. Het is niet mogelijk om de koeling zelf te installeren). Als je verder geen diensten van ima afscheidzorg afneemt is het ook mogelijk om de koeling te huren maar dan hanteren we een hoger tarief vanwege de reiskosten en reistijd die er dan bijkomen. Neem dan even contact met ons op over de prijs van de koeling.

Koelelementen

Je kunt er ook voor kiezen om koelelementen te gebruiken. Die heb je in verschillende maten. Als je over heel grote koelelementen beschikt, kun je je kindje hierop leggen. Let goed op dat je kindje niet in direct contact komt met het koelelement want dan kan het huidje beschadigen. Je kunt er ook voor kiezen om kruiken te vullen met water en die te laten bevriezen. De koelelementen moeten wel iedere 3 à 4 uur vervangen worden.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.