Remembrance day

Ieder jaar organiseert ima op de 2e zondag van juni een herinneringsdag. Iedereen is welkom.

Programma

12.30 – 14.45 uur

Ontvangst met lunch, verzorgd door Anna Haen. Tijd voor ontmoeting en gesprek

14.45 – 15.00 uur 

Richting de workshops.

15.00 -16.00 uur – Keuze uit 3 workshops

1. yoga-meditatie door Nina Schipper
In deze yogaworkshop gaat het niet alleen over de beoefening van yoga maar ook de ‘yoga’ manier van kijken en voelen. We gaan eerst samen ervaren hoe we contact kunnen maken, hoeveel steun je kunt ervaren als je je gezien voelt. Wat ademen (of de adem) kan betekenen en dan natuurlijk ook hoe de yogahoudingen voor je kunnen werken en hoe ze voelen in het proces. Trek makkelijk zittende kleding aan of neem dat mee. Yogamatjes zijn aanwezig.    

2. dromenvanger maken door Ine Mulder van Monumentalista
Tijdens een korte workshop maak je een dromenvanger zodat alle mooie dromen die je had over wat met je kind zou beleven gevangen zullen worden in de dromenvanger en nooit verloren zullen gaan. Er liggen veel verschillende materialen maar misschien hebben je zelf iets ook wat je in je dromenvanger wilt verwerken.

3. muziekworkshop door zangcoach Vanessa Leon
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar zang en klank. Wat leeft er in jou? Wat wil jij een stem geven? Alles is welkom en mooi zoals het is op deze bijzondere herinneringsdag. In deze workshop gaan we dat wat bezongen wil worden in een gezamenlijk lied hoorbaar maken. Dit is een laagdrempelig en super leuk creatief proces. Iedereen kan zingen en dat gaan we ervaren. Ik verheug mij op jouw klanken, zing je vrij!

16.00 -16.15 uur 

Workshops afronden en weer samenkomen

16.30 uur Herinneringsritueel

Terwijl de namen van alle kindjes klinken en Vanessa haar prachtige lied Butterfly zingt, laten we 100 vlinders vrij. Zo werken we tegelijkertijd een beetje mee aan het in stand houden van de vlinderpopulatie.

Onze foto-expositie is op 26 mei ook te zien in het Fort.

Meld je voor 1-5-2019 aan op herinneringsdag@ima-afscheidszorg.nl of 06-45112906 (Whatsapp).
Geef dan ook meteen je workshopkeuze door.

Prijs: 15 euro per persoon

Bekijk hieronder de fotoboeken van de Herinneringsdagen van de afgelopen jaren