ima afscheidszorg

Je hebt zo naar je kindje uitgekeken en nu komen welkom heten en afscheid nemen samen. Dat lijkt onmogelijk. Wij kunnen je hierbij helpen door niet alleen aandacht te besteden aan het afscheid nemen maar juist ook aan het verwelkomen en leren kennen van je baby. Je kindje is geboren en verdient hier zijn eigen plekje. Samen gaan we kijken hoe we hieraan het beste vorm kunnen geven.
Jij bent leidend; niets moet en (bijna) alles kan en mag.

ima afscheidszorg verzorgt de babyuitvaart van baby’s die rondom de geboorte zijn overleden, ongeacht de zwangerschapsduur. Je verliest niet alleen je kindje, je bent als moeder ook kraamvrouw. Je hebt een zwangerschap en een bevalling achter de rug. Dat vraagt om gespecialiseerde zorg.

Op deze website geven we je veel informatie die je de komende tijd op weg kan helpen. Je kunt lezen over:

Het is natuurlijk ook heel belangrijk dat je weet wie er bij je langskomt. Lees hier alles over ons team en de publicaties die er over ima afscheidszorg zijn verschenen.

Met alle liefde en aandacht zijn we er ook voor jou.
Neem contact met ons op: 085 877 08 09

Van de ouders

Lees hier meer ervaringen van ouders

Over Ons

Bij ima afscheidszorg werken zeven vrouwen uit het hele land die allemaal op hun eigen manier ervaring hebben met het verlies van een baby’tje. We weten daarom wat je doormaakt, we herkennen je verdriet en je wanhoop maar ook je liefde en je trots. We zijn er voor je, in welke situatie je ook bent; je kindje is stilgeboren of je baby is in de buik overleden en moet nog geboren worden. Je hebt de onmogelijke keuze gemaakt om de zwangerschap af te breken bv na een slechte 20-weken echo, of je baby is tijdens of kort na de geboorte overleden of je weet dat je kind gaat overlijden. In alle situaties kunnen wij je ondersteunen bij een liefdevol welkom en een prachtig afscheid.

Wij werken in de provincies Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.

Ons telefoonnummer (regio-onafhankelijk) is 085 877 08 09. Dit nummer staat altijd doorgeschakeld naar een mobiel nummer dus we zijn altijd bereikbaar. Voor dringende zaken natuurlijk ook ‘s nachts.

Wij leggen contact met je uitvaartverzekering. In de meeste gevallen worden de kosten van de baby-uitvaart geheel of gedeeltelijk vergoed.
We raden je aan om het tabblad “tarieven” goed te bekijken en bij “veelgestelde vragen” de vraag over de kosten goed door te lezen zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.